Hva trenger man når man reiser til Umrah? - UngUmrah

25. juli 2024

Hva trenger man når man reiser til Umrah?

For å reise til Umrah trenger du pass og visa. Lander du i Jeddah trenger du også sandaler, og Ihram.

Koffert med nødvendigheter for Umrah: Ihram pass, og annet viktig utstyr.

Når du planlegger å dra til Mekka for å utføre Umrah, er det noen viktige ting du må huske på å ta med deg. Umrah er en spesiell pilegrimsreise, så det er viktig å være godt forberedt. Her er en liste over det du må ha med:

1. Pass:

Passet ditt er superviktig når du reiser til Umrah. Passet ditt må være gyldig i flere måneder etter reisen din for å unngå problemer.

2. Visa:

For å kunne dra til Saudi-Arabia, trenger du visa. Dette visumet må du enten søke om før du reiser, eller skaffe på flyplassen i Saudi Arabia hvis du har norsk pass. Selve visa koster ca. 1200kr og varer 1 år.

3. Sandaler:

Hvis du lander i Jeddah først, som er den nærmeste store byen til Mekka, må du ha bruke sandaler. Hvis ikke må du betale Kaffarah, siden det ikke er tillatt dekke foten når du gjennomfører Umrah.

Du trenger ikke sandaler hvis du lander i Medina først. Da kan du skaffe sandaler der før du reiser til Mekka med tog eller buss.

4. Ihram:

Ihram består av to hvite håndklær som menn bruker når man gjennomfører Umrah. Hvis du lander i Jeddah, må du ta på Ihram fører du kommer til grensen ved Mekka som heter miqat.

Oppsummering:

Når du reiser for å utføre Umrah, må du ha med deg pass og visa. Hvis du lander i Jeddah først istedenfor Medina, må du også ha med sandaler og Ihram.

Vil du reise på umrah med brødre?

Bli med oss på umrah i September! Vi tar med 20 brødre på en uforglemmelig reise.

BLI MED PÅ UMRAH